RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Альбом-реакція або ж альбом-терапія

Ми є музичною командою The Artistic Rats, і нашим ЕП-альбомом "Діти Збирають Деталі" розповідаємо про емоції наших близьких людей, що стали жертвами вторгнення.

 

Ми хотіли записати наші реакції та емоції, але з часом це переросло в емпатійний досвід. Все склалося в чітку картину, коли Аня (наша подруга що пережила події в Бучі) приїхала до Тернополя і розповіла нам про свої почуття. Перша пісня рефлексує на найперших емоціях агресії, розгубленості та перебуванні в інформаційному шумі. Це частково відображено у брудному звуці композиції та перенасиченості вокалів. Також це ми спробували відобразити у відеороботі. Друга пісня про більш сформовані та освідомленні думки. Приспів цієї пісні це практично дослівний переказ нашої близької подруги, що змогла пережити події в Бучі, а згодом і перебралася до нас в Тернопіль. Саме вона й намалювала нам обкладинку до цього альбому. Третя пісня це як ти повертаєшся додому з роботи, волонтерки чи громадської діяльності, відключаєш телефон разом з усіма новинами та нарешті видихаєш. Намагаєшся зібратися з власними думками за дуже довгий час.

Ми писали цей альбом з березня по липень, і неодноразово нас пробивало на сльози. Коли ти постійно варишся в цих емоціях, коли ти точно знаєш що стоїть за кожним словом у пісні, - тебе не може не розбирати. Ми чудово розуміли, що цей реліз не буде "трендовим" чи "тіктоковим", але нам здається що ця робота була необхідною та важливою в цей час нашої культури.

Ми зазвичай у піснях копали самі себе, діставали різні емоції та страхи. ЦЬого разу копали ще й інших людей, і це ще болючіше. Наразі працюємо вже над новим матеріалом та звуком, якого від нас раніше ніколи не чули.

Додати коментар

Захисний код
Оновити