RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт Pororoka показав красу київських луків

Дарк фолк гурт Pororoka випустив квіткове лірик відео на пісню "Гірка". Зйомки відбувалися впродовж 2020-2021 років на одному і тому ж лузі на північних околицях Києва в різний час.

Зараз ця місцина недоступна і небезпечна для вільного відвідування, як і багато інших куточків України. Українська природа - мовчазна жертва війни. На тлі шалених болючих втрат, екологічні збитки просто розчиняються, але не щезають. Фронтвумен гурту Світланка Сугак поділилась, що це відео задумувалось для показу краси і різноманіття природи. "Ще під час карантинних обмежень знайшла для себе нове заняття - регулярні прогулянки на одинці хащами....

..Звертала увагу як може кардинально змінитися та сама місцина за дуже короткий проміжок часу, як одні різновиди рослин заступають інші, наче відбувається зміна поколінь, як більш агресивні види виміщають решту і захоплюють територію. Дивувалась, надихалась. А сьогодні все переоцінюєш, сприймаєш навіть ті квіти вже не як щось абстрактне, а як діток нашої землі. Сподіваюсь, що недовго лишилося ворогу топтати нашу землю".

Загалом у кадр потрапило близько 50 різновидів рослин, серед яких зокрема дзвоники, мишачий горошок, дев'яти сил, ротики, живокіст, жовтець їдкий та інші.

Додати коментар

Захисний код
Оновити