RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Український артист BENZO93 розкритикував західних виконавців

Нове ім’я в музичній індустрії України, артист BENZO93 презентує свій новий трек “Palm Angels”, приправлений атмосферою вулиць Дубаї.

 

Проєкт BENZO93 було створено після повернення з Німеччини та під впливом німецької музичної індустрії. Артист був приємно здивований місцевою сценою, яка звучить дуже свіжо та бадьоро, на відміну від сьогоднішніх практично однакових треків від західних артистів.

 

“До початку пандемії і починаючи з вересня 2021-го року я мешкаю в Берліні. Оскільки у музиці я випробовую себе не вперше, після повернення в Україну, надихнувшись німецьким стилем і тими ж західними виконавцями, яких ще можна слухати (Future, Gunna), вирішив спробувати зайнятися створенням авторського матеріалу. Дорога була досить довгою, але вже зараз кожен слухач має можливість увімкнути голосніше мій новий сингл та добряче прокачатися від його вайбу”, - коментує BENZO93.

 

Трек “Palm Angels” про те, що не потрібно даремно марнувати свій час і намагатися отримати поодинокі "атрибути" життя. Потрібно фокусуватися на досягненні глобальної мети, а все решта вже прийде саме.

 

“Трек я написав під час відпочинку у Дубаї. Поїздку планував, як джерело натхнення для створення першої роботи, оскільки перебуваючи в Києві, в умовах локдауну, було важко відчувати не те, що нові, а взагалі будь-які позитивні емоції. В поїздці надихали, як поодинокі події: прогулянки, подорожі, демозаписи в готелі. Так і висновки про свої цілі на найближчі роки, що стосуються музики та роботи” - розповідає артист.

 

Гілки на дереві ростуть зі ствола, а не навпаки. Тому, кожен з нас має правильно розставляти пріоритети та направляти свої сили на досягнення кінцевого пункту призначення - своєї мети.

Додати коментар

Захисний код
Оновити