RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Bad Sasha презентувала чудовий дебютний альбом "Hymns of Freedom"

"Поклич Київ заради відмінного альтернативного соулу!" так про альбом "Hymns of Freedom" відзивається Сербія та Британія. І це - саме те, що Bad Sasha презентує у своєму щойно випущеному альбомі.

 "Hymns of Freedom" - концептуально задуманий, як збірка пісень, кожна з яких надає різний погляд і точки зору на свободу. Свобода вибору, самовираження, рух та інші форми, які можуть бути доступні людині, зображені в альбомі, як теми нашого життя. Взявши за натхнення ритм’н’блюз кінця 50-х, бунтарську енергетику епохи панку, десятиріччям пізніше, а також еталони соулу та гранжу, Bad Sasha створює в своєму альбомі олдсульний настрій із молодіжною енергією. Що містить тексти про дух свободи, еволюцію особистості, розширення можливостей та почуття дитячого подиву, яке тримає нас на зв’язку з усім життям. Альбом був записаний у співпраці з членами творчої команди: Aleksandra Ninković (Белград, Сербія), Pavlos Karmis (Бамберг, Німеччина) і Filip Tančić (Ніш, Сербія). Кожна пісня з цієї збірки схожа на історію в історії, символічна з точки зору лірики - духовний розвиток, мотивація, віра в себе, життя і любов, свобода творчості, пошук сенсу і своє справжнє буття в повній формі.

Я називаю стиль цього альбому соул-панк. Тому що надхненням для нього слугували саме старі ритм’н’блюзові композиції, рок-н-ролл та бунтарський підхід до виконання. Я хотіла показати в ньому енергетику свободи та вільної творчості. "Hymns of Freedom" є втіленням експансивної та творчої енергії в русі. Іскра життя, яка існує в кожному з нас, нескінченний потенціал можливостей, які ми можемо досліджувати в будь-який момент, заявляючи про свободу вибору та дії.

Її дебютний сингл «So Be It»побачив світ 24 січня 2020 року через українське представництво Universal Music Group. А зараз Bad Sasha, чиє справжнє ім’я Саша Половинська, представляє свою творчість в альбомі "Hymns of Freedom", запрошуємо оцінити!

Додати коментар

Захисний код
Оновити