RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Музикант та композитор Emil Khachaturian презентує свій перший інструментальний альбом

Emil Khachaturian презентує свій перший інструментальний альбом із оригінальною назвою “Intimate”. До альбома увійшло 8 композицій і вже доступний на всіх цифрових платформах: Apple Music, Spotify, SoundCloud та ін.

 

Для шанувальників маестро- це довгоочікуваний альбом! Окрім відомих творів, що полюбилися широкій публіці, до альбома увійшли абсолютно нові, неймовірні за красою композиції у виконанні музиканта. Emil Khachaturian у минулому офіцер Збройних Сил України, а нині успішний музикант. Його працьовитості можна лише позаздрити. Він впевнено та стрімко завойовує світ шоу-бізнесу. Акустичний альбом «Intimate» вийшов легким, чарівним, що дозволяє відірватися від метушні та розслабитися. Унікальність альбому ще й у тому, що записувався він не на дорогій модній звукозаписній студії, а в тихій домашній обстановці з гарним студійним звуком під чуйним керівництвом звукорежисера Світлани Фалій.

Зі слів самого композитора, так як в альбомі звучить тільки гітара, без додаткових музичних інструментів, з'явилося бажання дати назву “Intimate”, що означає в перекладі на українську -інтимний. В результаті вийшла така щира розмова зі слухачем. Вісім композицій, вісім різних прожитих історій, які відобразились у цій музиці.

В 2020 році його треки зазвучали на багатьох радіостанціях світу. У минулому році Еміль презентує нові кліпи, бере участь у Міжнародних музичних конкурсах, виборює вищі нагороди: багаторазовий володар Гран-Прі, Лауреат 1 ступеня.

Додати коментар

Захисний код
Оновити