RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Перший переможець шоу "Голос Країни" Іван Ганзера та всесвітньо відомий український композитор Борис Севастьянов презентували Різдвяну колискову

Українські музиканти Іван Ганзера та Борис Севастьянов відомі своєю активною проукраїнською позицією та незліченними виступами для українських військових на фронті неочікувано стали сентиментальними татусями заспівавши колискової.

 

Історія створення композиції "На Різдво" почалася з безсонної ночі в аеропорту Мілану, де Севастьянов з родиною чекав на свій рейс до Харкова. Саме тоді була створена мелодія і слова приспіву. Але слова куплетів ніяк не виходили. Народження пісні продовжилося вже в коментарях у Фейсбуці, коли Борис запитав у своїх підписників про те, як вони пояснюють своїм дітям одночасне існування Санта Клауса та Діда Мороза. На що Іван Ганзера йому відповів словами, які в подальшому стали рядками колискової. "Де Дід Мороз буває, не встигає - там Санта Клаус допоможе всім".

"Мені здається, що ми створили воістину величний твір. Зараз така тенденція в Україні, чим менше нот та слів, тим краще. Та все ж українську музику у світі знають іншою -мелодійно, ліричною. Наприклад, за творами Леонтовича, Скорика і їм подібних композиторів. Тож ми теж вирішили підтримати музичний бренд нашої країни записавши таку чудову, мелодійну композицію" - сказав Іван Ганзера.

Іван Ганзера та Борис Севастьянов є батьками двох маленьких донечок. Як кажуть самі артисти ця пісня та відео до неї мають навчити всіх дітей любові та повазі одне до одного не залежно від того, хто кладе подарунок під їхню ялинку. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити