RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Ярослав Рогальський: пісню «Забыть» мені допомогли написати мої слухачі

Юний романтик, який підкорив зіркове журі та глядачів шоу «Співають всі!» виконанням пісні «Ты беспощадна», презентував pop-dance сингл «Забыть».

 

Перший куплет пісні був створений ще в липні, а от приспів і бридж співак написав уже в день запису, стоячи біля мікрофона. Зазвичай усі пісні Ярослав пише самостійно, але цього разу не обійшлося без допомоги.

 

– З впевненістю можу сказати, що пісню "Забыть" мені допомогли написати мої слухачі. За кілька днів до запису я запитав підписників в інстаграмі – чому ви любите слухати музику? Деякі відповіді були дуже глибокими і змусили мене замислитися. Після прочитаного я зрозумів, що саме музика допомагає нам переживати найскладніші моменти в житті – розставання, втрати, невдачі. Так народився приспів пісні «Забыть».


Композицію молодого артиста можна послухати на всіх музичних платформах, а також переглянути lyric відео в YouTube. А поки ви оцінюватимете новинку, Ярослав Рогальський збирається написати хіт для TikTok і обіцяє цікаву колаборацію вже зовсім скоро.

Додати коментар

Захисний код
Оновити