RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Львівський англомовний гурт потішив українським кавером

Наші друзі, «Сни Дріади», вшанували цією піснею наш попередній проєкт «Mystic Shores». Ми вирішили вшанувати їх у відповідь, зробивши на неї cover. 

 

Якось на весіллі Тараса (фронтмена «Сни Дріади») і Марії ми вперше виконали цю cover-версію «Містичних берегів». 

Нам було цікаво по-новому переосмислити гітарну ритміку композиції, яку ми перенесли на синтезатор. Трішки поекспериментували із записом та зробили компроміс між живим записом і самим треком, від початку до кінця зробленим на комп’ютері. Гітарну гармонію записали у вигляді швидкої трелі та підняли на октаву догори. Вийшов звук, близький до синтезаторного, з довгим «хвостом». А потім додали гітарні рифи та соло з октавером в стилі Tesseract.

Ми відчували сильне захоплення та певний азарт, коли робили цей кавер, оскільки це реінтерпретація пісні нашого давнього друга. І робили ми її фактично за один "присід". Тому це був своєрідний челендж.

Нещодавно ми випустили "живий" сет, який поєднує студійні композиції з імпровізаціями на їх основі. Цей альбом доступний на всіх популярних стрімінг-сервісах. Також у нас в планах вихід ще двох синглів, які вийшли доволі спонтанними.

Додати коментар

Захисний код
Оновити