RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Лови новий сингл і кліп від Sysuev «Досі Ті»

Український артист Sysuev представляє новий сингл «Досі Ті», в якому цікаво поєднуються гітарний Hip-Hop і R&B.  Молоді роки людина завжди згадує з теплотою в душі. Саме вони завжди повні різних подій, цінність яких усвідомлюється лише пізніше. 

 

У пісні Sysuev вирішив повернутися в свої молоді роки. Цією ретроспективою він хотів донести до слухачів важливу думку. Молодість в розумінні артиста - це не тільки фізична молодість, але і внутрішня. Час внутрішніх звершень, дурниць, легкості - це і є той самий період у житті. Sysuev також представив цікавий артхаусний відеокліп на цю пісню - це колаборація артиста з італійським режисером Даріо Бальди. У кліпі відображена ностальгія за ранньою юністю, артист задається питанням, а чи залишився він тим же 20-річним хлопцем або кардинально змінився через зовнішні обставини і внутрішні психологічні перебудови? Свою юність він порівнює з прекрасною дівчиною, яку не хоче відпускати, неминуче дорослішаючи і змінюючись. В якомусь сенсі нові кліп і пісня описують і початок музичної кар'єри артиста. Він згадує свої молоді роки, коли оточуючі були готові продатися за найменший привід стати хоч трішки більш відомим, про що він детальніше розповідає нижче. 

"Це викликало у мене тільки негативні емоції, адже як артист я домігся свого успіху самостійно, без пошуку короткого шляху до "5 хвилин слави". У цьому непростому світі я зберіг себе, що дуже ціную. Вода у кліпі - це моє життя. Я сподівався, що саме вона увібрала увесь мій життєвий досвід. Тільки так моє нове втілення стане по-справжньому мудрим. Молодість не повинна протікати безслідно. У ній має бути сенс."

Кліп на сингл "Досі Ті" буде логічно проводжений новою відеороботою, це буде друга частина історії. Зараз вже розпочинаються зйомки цього відео у Італії з тим же режисером.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити