RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Нове ім'я: MAX NEWELL. Екс-учасник THE MEDS презентує свій дебютний EP

Екс-учасник гурту THE MEDS, а віднедавна автор музичного проєкту MAX NEWELL презентує свій дебютний мiнi-альбом “Who are you”. 

 

 

“Who are you” - це п’ять вайбових композицій про відчуття, мрії, рух та пошук себе. Пісні, які увійшли до дебютного ЕР-альбому музиканта, набували своєї  форми протягом трьох років та об’єднанні фірмовим бархатистим вокалом і звучанням MAX NEWELL. Зведенням та саунд-продюсуванням релізу займався Сергій Лубінський зі студії звукозапису  REVET SOUND, який додав “Who are you” смачного європейського саунду. 

 

Загалом над створенням першого альбому артиста працювали декілька студій. Записом та аранжуванням вокалів займалися DJ Lutique разом з Анею Нiколайчук, які зробили вагомий внесок у звучанні ЕР. 

 

Основна ідея міні-альбому - ніколи не пізно. Ніколи не пізно висловити свої почуття, здійснити свої мрії, змінити себе та своє життя. Та все це не можливо без переосмислення особистого досвіду.

 

Як стверджує MAX NEWELL, цей шлях полягає у вивченні та розумінні себе. У подоланні власних страхів та протиріч, у розширенні внутрішніх кордонів. Загалом, це певна подорож внутрішнім світом автора, в якій кожна зупинка - це  можливість щось зрозуміти, усвідомити та вилити у чергову музичну композицію.

 

«Однойменну пісню “Who are you” я написав три роки тому, після чергового розриву відносин з дівчиною. Пісня про пошук себе та про цикли в які ми часто потрапляємо в нашому житті. Не змінюючи нічого, продовжуючи рухатися чомусь очікуємо, що саме цього разу наші дії призведуть до іншого результату. Але отримуємо все теж, що було раніше. Чи варто гаяти час та знаходити нові виправдовування? - Мабуть, що ні», - розповідає MAX NEWELL.

 

Своїм міні-альбомом MAX NEWELL розпочинає цикл синглів та майбутнього лайв EP, в яких ставить за мету розкривати свою багатогранність та бажання бути на одній хвилі зі своїм слухачем.

 

MAX NEWELL автор пісень, музикант та виконавець, відомий своєю участю у гурті THE MEDS.

Додати коментар

Захисний код
Оновити