RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Виконавець ROMOZA взяв участь у проєкті "Так Працює Пам'ять", присвяченому Дані Дідіку

Колишній банкір та виконавець ROMOZA, презентує особливу баладу "Спи, бо ще ніч". Пісня була написана у м. Горлівка приблизно у 1993-94 роках. Нещодавній розпад СРСР, до того період перебудови, коли багато хто повірив у зміни, але врешті все закінчилось руйнуванням системи. 

 

 

Починалось невідоме майбутнє нової країни і починалось доросле життя автора пісні. Фактично, скоріше на рівні відчуття, ніж розуміння, Роман написав про те, що дійсно відбувалось далі.  Пісня пережила декілька перетворень, вперше була записана у 1998 році, потім у 2018-му, і нарешті у 2020 р. народилася фінальна версія роботи, яка увійде у дебютник "Майже досконало", реліз якого запланований на кінець жовтня. 

 

"Для мене ця пісня – шлях людини і шлях країни, через невідомість та негаразди до світлої мети. Людина ніколи не знає, що відбудеться з нею далі, але завжди є сподівання на те, що все буде добре і допомога прийде. Так і з піснею, на рівні відчуттів, у мене вже тоді було розуміння, що інакше не могло бути і впевненість в тому, що через всі труднощі країна вийде на вірний шлях" - ділиться власними роздумами ROMOZA.

 

Символічною стала пропозиція від колективу Рок Радіо, та автора проєкту "Так, Працює Пам'ять", письменника Руслана Горового, зробити цю роботу присвятою Дані Дідіку, молодому активісту, який став жертвою теракту під час Маршу єдності в Харкові в лютому 2015 року.  

 

"Хоч робота  "Спи, бо ще ніч", написана більше 25-років тому, суть і посили донині актуальні. Молоді люди продовжують боротися за своє краще майбутнє та самоідентифікацію, часто, на жаль - ціною власного життя" - так Роман коментує. участь у проєкті "Так Працює Пам'ять", присвяченому Дані Дідіку. 

 

ROMOZA — артист-антиейджист з автентичним сріблястим баритоном, автор синглів «Море і вино», «Два шматочки неба», «19 сантиметрів» та «Спи, бо ще ніч». Всі пісні Романа — це справжні історії з життя артиста, пісні-бувальщини. 

 

Пісні ROMOZA звучать на багатьох українських радіостанціях, серед яких: Джем ФМ, Рок Радіо та безліч інших. Нарешті, Роман реалізовує ту мрію, яку він проніс крізь доволі довгий час, а саме 25 років - це сольний альбом "Майже досконало" та концертна програма в його підтримку, яка відбудеться 26 жовтня, о 20:00 в Docker Pub.

Додати коментар

Захисний код
Оновити