RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

"Наш Июль": курортна лірика від українського автора та виконавця GS

Автор та виконавець Сергій Гаджиєв, який працює під псевдонімом GS, презентує свою дебютну роботу "Наш Июль". 

 

 

"Наш Июль" про силу почуттів та спогадів, які не дають спокою вже тривалий час. Пісня наповнена особистими переживаннями автора та розповідає про короткотривалу, але дуже пристрасну історію стосунків між чоловіком і жінкою.

 

Автором тексту виступила Марина Остапенко, за музичну складову відповідав сам автор. Як стверджує Сергій, пісня розфарбована ліричними струнами гітари, але при цьому зберігається сама атмосфера літа, не дивлячись на більш мінорне аранжування та сам текст роботи.  

 

"У цій пісні переживання людини якій було добре разом з іншою людиною, деякий час, але потім довелося поїхати кожному у свою сторону. При цьому залишилося велике бажання та надія побачитися і повторити все знову. Тому цією історією я хочу донести слухачам думку, що потрібно насолоджуватися прекрасними миттєвостями життя - тут і зараз. Тому, що іншої нагодити кохати та бути коханим - може і не статися", - ділиться  автор.

 

Після виходу дебютної роботи "Наш Июль", GS не планує збавляти обертів. І вже зараз готує декілька нових синглів, які обіцяє презентувати восени.

Додати коментар

Захисний код
Оновити