RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Фіналістка відбору на Євробачення презентує трек про внутрішню гармонію та свободу

Українська співачка ERIA презентує свій новий трек «Вогонь», головне послання якого – необхідність обміну позитивною, теплою енергетикою між людьми для збереження внутрішньої гармонії.

 Історію створення композиції співачка описує так:

«За день до створення цієї пісні я була на святкуванні Дня народження журналу VIVA і спілкувалася з багатьма артистами, творчими людьми. І я побачила, як у них горять очі, які вони натхненні своїми ідеями, планами на майбутнє, як підтримують один одного. 

Вже наступного дня я поїхала в тур по Україні з концертами французького шоу «Rock Opera Mozart». І в ту ж ніч у готелі, у перерві між концертами з’явилась основна мелодія пісні «Вогонь» та її текст.

Аранжування зробив талановитий музикант Микита Горшков, який працював і над попередньою прем’єрою – треком «Lilith».

Пісня «Вогонь» об’єднує звучання етнічних інструментів та інді стилю, є легкою і зрозумілою кожному, при цьому не втрачаючи свій глибокий зміст.

Послухати трек можна як на офіційному YouTube-каналі ERIA, так і на всіх цифрових платформах – Apple Music, Spotify та інших.

«Ідея пісні прийшла до мене під час вивчення енергетичних практик древніх мольфарів, - наголошує співачка. - Мольфари вірили, що у кожного в душі палає його внутрішній вогонь, і простір, який охоплює цей вогонь, дарує нам приємне відчуття затишку, спокою, єднання з навколишнім світом».

Нагадаємо, ERIA була фіналісткою популярного ТБ-шоу «Х-Фактор», національного відбору на Євробачення-2018 (у складі проекту VILNA), а також учасницею «Голосу країни 2021» у складі команди MONATIK. Планує брати участь у відборі на Євробачення-2022.

Додати коментар

Захисний код
Оновити