RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Київський інді-реп гурт Selflers випустив дебютний альбом

Після двох років роботи, вийшов дебютний альбом гурту Selflers. Англійська, знадобилася хлопцям не лише для роботи в IT, адже на цьому релізі можна почути прогресивний саунд альтернативного хіп-хопу який можна порівняти з A$AP Rocky або Travis Scott.

 Абстрактні, філософські або навпаки прямолінійні тексти в купі з унікальними мелодіями та ритмічними малюнками. Все це писалося в вільний від основної роботи час, адже нічим не стримати крик душі. Настрій треків варіюється від ліричного до качового, а тематика від кохання до сучасних проблем суспільства.

Андрій (zetwaybrox): "Я себе не вважаю професійним бітмейкером, але моїх навичок достатньо щоб зробити цікаву музичну заготівку, після чого Вадим (blood_kiss) додає до неї абсолютно божевільних доріжок і ефектів. Після цього записуємо вокал, проєкт зводить професійний звукорежисер і на виході маємо якісні і прогресивні треки"

Плани у хлопців наполеонівські, вже є 2 кліпи, скоро виходить третій, який повинен розривати. Активно ведеться робота над другим альбомом і все це не маючи продюсера. Все-таки бути артистом в 2021 це кайфово!

Додати коментар

Захисний код
Оновити