RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

PETROVOCHKA ПРЕЗЕНТУЄ СИНГЛ У СПІВПРАЦІ З НОМІНАНТОМ НА «ГРЕММІ»

Інді-артистка PETROVOCHKA презентує сингл – «Одні на світі». Це свіжа інтерпретація самотності, в якій буває «безпонтово кайфово». Трек про кохання, від якого «зриває кришу», і про мрію, без якої все втрачає сенс. 

 

Над треком працювали музиканти з двох континентів. Саунд-продюсером став молодий звукорежисер Ілля Лагутін (Черкаси, Україна), хукове гітарне соло належить Мітчеллу Уіллеру (Ніагара, Канада), а мастеринг робив номінант «Греммі» — канадський саунд-продюсер Ден Бродбек, який свого часу співпрацював з гуртом “The Cranberries”. В пісні органічно поєднуються і перетікають один в одного три музичні стилі: мінімалістична акустика, поп-рок і дабстеп. 

«”Одні на світі” писала безсонними ночами у знімній квартирі, паралельно цілодобово пишучи диплом магістра журналістики і мріючи про “Олімпійський”. Так склалося, що я до всього вигораю, окрім музики. Але щоразу доводиться іти на компроміс із собою, допоки мрія не стане реальністю. Всі ми в цьому схожі. Всі ми “одні на світі”. Кожен веде власну війну. А з ким, за що і проти кого — це вже нюанси», — коментує PETROVOCHKA.  

«Одні на світі» – другий сингл інді-артистки. Трек увійде до першого альбому, реліз якого планується на осінь 2021 року. Над ним Аня працює одразу з кількома українськими саундпродюсерами, зокрема й з Іллею Рєзніковим (“LETAY”).

Додати коментар

Захисний код
Оновити