RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Український рок-гурт почав роботу з ко-продюссером DJ Khaled та Lil Wayne

22 червня вийшов сингл "Cold" одеського гурту Mu2Moon написаний в співпраці з мультиплатиновим американським продюсером Нейтом Левінгстоном. Як і попередні треки, пісня має дві версії: міжнародну (англійською мовою) та українську.

Трек поєднує у собі емоцію самотності та надію на її подолання. Англомовний текст пісні був написаний у співпраці з мультиплатиновим американським продюсером Нейтом Левінгстоном, відомим своєю співпрацею з DJ Khaled, Lil Wayne та багатьма іншими топовими артистами США. 

Вокаліст гурту Слава Пітак (вже відомий своєю участю в проєкті Майка Шиноди (Linkin Park) та Натаніель писали текст пісні в режимі онлайн.  Запис, мікс та мастер були зроблені відомим українським саундпродюсером Алексом J Крамером в одеському Louder Hub.

"Цим релізом ми відобразили всю хаотичність переживань знайомих кожному з нас почуттів самотності, любовної тривожності, а так же надії на світле і щасливе майбутнє"

Це дуже важливий крок у нашій музичній діяльності, через те, що даний реліз демонструє, що новий український рок приваблює не лише іноземну аудиторію, а й топових іноземних продюсерів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити