RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Співак Denis Borisoffsky в новому кліпі перевтілився в маніяка

Після колаборації із зірками української рок-сцени - Green Grey, співак Denis Borisoffsky презентує свій новий сингл “Мій Сон”. Композиція видана двома мовами: українською та російською й увійде в новий альбом артиста. Аранжувальником синглу став Юрій Буличев.

 

Композиція народилася досить швидко, слухаючи один з референсів разом з клавішником Михайлом Лишенко, було створено гармонію пісні. Слова пісні Денис написав під зйомок кліпу “С*кс” і якщо переглянути сам кліп, можна зрозуміти, що саме надихнуло на написання пісні “Мій Сон”. Сингл “Мій Сон” про параноїдальне кохання, яке в кожного буває різним. Коли до кінця не знаєш людину в яку закоханий, багато чого вигадуєш, кидаєш всі справи та лише про це й думаєш. 

 

“Відчувши на собі одержимість коханням, всі ті емоції й стан зацикленості на комусь, мій внутрішній космос створив нову пісню. Можна радіти навіть від нещасливого кохання. Потрібно лише залишатися собою. Ми маємо вміти радіти за інших, захоплюватися музою навіть на відстані. Бути добрішими, щоб любов була в нас завжди. Це перша моя пісня без приспівів. На це мене надихнув Сергій Бабкін, оскільки пісні без приспівів більш глибокі. Приспіви на себе часто тягнуть увагу й губиться мікро-дрібниця куплетів. Для мене це переломний момент, оскільки готую ще кілька пісень без приспівів”, - розповідає Denis Borisoffsky.

 

“Мій Сон” створювався у творчому просторі Module, в якому працює Юрій Буличев. Для Дениса атмосфера простору стала домівкою втілень його музичних фантазій. В пісні переплітається звучання клавіш - улюбленого інструмента Дениса Борисовського та електронної музики. Даний музичний мікс, результат любові Михайла Лишенко до живої музики та Юрія Буличева до електроніки, яка створює власну, неповторну стилістику, що можна відстежувати в піснях Дениса.

 

Основний мотив кліпу “Мій Сон” - маніяк, який не чує інших, повністю одержимий своєю ідеєю. Мотив кліпу перетинається з темою булінгу та домашнім насиллям. Тому в кліпі кожен може побачити те, до чого може призвести булінг. Для зйомок було залучено понад 15 людей й наварено 60 л. штучної крові. Зйомки тривали три знімальні дні, під час яких одному зі членів команди викликали швидку через перевтому - кожна людина на майданчику була одержимою процесом. 

 

Сатиричний й самоіронічний кліп на пісню “Мій Сон” підіймає теми егоїзму та аб’юз, коли людина має певні очікування думаючи лише про себе. Вона викидає зі свого життя інших, коли не виправдовуються очікування. Режисером став Артем Шарапов. 

 

Denis Borisoffsky не планує збавляти оберти, плануючи демонструвати щомісяця новий кліп. Під кінець 2021 року Денис підсумує свій творчий рік новим лонгплеєм, який налічуватиме понад 13 композицій та вийде в досить неочікуваному форматі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити