RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Христина Лугова презентувала кліп на пісню, якою закликала теплу весну

Українська pop-jazz співачка Христина Лугова презентує екранізацію свого крайнього синглу «Криза навесні».

 

«Криза навесні» - це про бажання руху вперед, бажання жити повним життям, закликання «весни» у своє життя і душу. Про втому від «вакууму» і спрагу за яскравими емоціями. Сама кольорокорекція кліпу втілює жагу до насиченості життя яскравими барвами.

 

«Кліп я хотіла презентувати відразу під час презентації синглу. В мене був готовий задум, образ і локація, проте в умовах карантину, зйомки довелось відкласти більше ніж на місяць. Мій образ в «Кризі навесні» я жартома називаю «гуцульська Покахонтас». Він склався у великій мірі завдяки бажанню танцювати в кліпі та передати свої внутрішні переживання через тіло і танець», - розповідає Христина Лугова.

 

Нагадаємо, що новий сингл «Криза навесні» Христина Лугова презентувала наприкінці березня.  Пісня написана з фолковими мотивами й розкриває інтерес співачки до жанру фолькотроніка, що можна було частково почути в міні-альбомі «Метаморфози». Вже незабаром Христина презентує свій власний музичний симбіоз - новий музичний стиль, який не буде асоціюватися з класичною джаз та поп музикою.

Додати коментар

Захисний код
Оновити