RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Український артист Rowskie презентує скандальний кліп про гомофобію

Український drill-артист Rowskie саркастично висміює гомофобів у новому синглі та відео "MUFB". Сингл вийшов на київському лейблі Phrank Roc.

У новому відео Rowskie задається питаннями - чому усіх людей навкруги бентежать речі, які їх не стосуються? MUFB абревіатура до "Mind Ur F*****g Business" ("Займайся своєю справою", або ж "Не лізь не в свою справу"). Ні для кого не секрет, що всередині нашого суспільства - чорні чутки, осуд тощо - це темна сторона культурно-побутового коду народу. Але такий стан справ точно не спонукає суспільство до позитивного розвитку.


"Якщо тобі щось не подобається в цьому світі, але це "щось" не приносить шкоди тобі та оточуючим живим істотам - це твої проблеми. MUFB. Якби кожен займався тим, що сам безпосередньо покращував би світ своїми зусиллями - то часу і бажань на осуд, плітки й інтриги не залишилось. Я - гетеро, але вважаю це дикунством коли люди ображають чи навіть просто надають оцінку людям з іншою орієнтацією, чому це вас взагалі ї**?!" - каже артист.

Це другий сингл артиста, та друге відео, над яким працювала молода команда Prosect Films. Третій сингл Rowskie “Сателіт” випускаючий лейбл Phrank Roc обіцяє випустити у квітні 2021 року.

Додати коментар

Захисний код
Оновити