RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Подарунок під ялинку: Новий трек від Nemiga «Вот ваш Новый год»

Білоруський проєкт Nemiga вітає всіх з прийдешніми святами релізом «Вот ваш Новый год!».

 

Глобально ми мчимо в космосі на нашій кульці зі швидкістю, за якої час людського життя – миті. Вони безцінні для самої людини. Сенси всього знаходяться в коханих і друзях. Все відносно: старий – молодий, ким став, де сам. Відпустіть. Не тримайте форму. Тепло плавить лід. Ми всім теплом людської раси святкуємо своє існування посеред зими. Просуваємося суворою засніженою землею на кораблі, від якого розходяться гарячі хвилі любові.

 

Час пробачити, зізнатися і розслабитися. Більше немає перед ким прикидатися. Ти сам такий, як є, унікальний і недосконалий. Випробував у 20-му страх, став приховувати обличчя, чекати на зведення та новини, був позбавлений свободи зустрічей, позбавлений права вибору time zone.

 

Посміхніться! Це змінить платівку. Ми будемо весело ритмічно рухатися, гойдаючись на м'яких бітах. Рух – це не означає вперед? Не женіться за новим. Стоячи на минулому, відштовхуйтеся вгору!

 

На початку грудня група вже порадувала шанувальників новим mood video на трек “Меланхолия”, а наприкінці листопада спільним фітом з Garry Yasno “ШоТы?!”

 

NEMIGA — романтичний електропоп-дует з Мінська. Діалог двох історій, двох сприйняттів світу, Влада Соболєва та Карини Пілл.

 

В кінці 2020 Nemiga опублікувала відеороботу на сингл “САМЫЙ БЕЛЫЙ ЦВЕТОК”, присвячену серпню в Білорусі та зняту на мирних акціях протесту, що проходять по всій країні. Відео зібрало понад півмільйона переглядів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити