RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт Gild The Lily презентував кліп про психічні розлади

Чим глибше ми занурюємось у карантин та ізоляцію, тим частіше нам доводиться вести неприємні діалоги з нашим первинним, внутрішнім фрейдівським "ВОНО". 

 

 

Психологи впевнено констатують - відрив від соціуму часто провокує тривожні розлади й депресію. У розумінні пересічного громадянина, депресія - це такий дівчачий коктейль, що складається на дві треті з нудьги, треті лінощів, та прикрашений схильністю до перебільшеного драматизму. Але депресія - це хвороба, яка змінює в житті все.  

 

Відеороботою на пісню "SORROW", гурт Gild The Lily хоче акцентувати увагу на те, що зараз, як ніколи треба бути уважним та чуйним до своїх близьких. Особливо, якщо вам відомо про їхню схильність до психічних розладів та хвороб.

 

“Щоб уберегти близьку людину, потрібно постійно нагадувати, що вона не одна, і що ви готові допомогти. Обов’язково, але делікатно, умовити звернутися до спеціаліста, адже лише лікар може надати правильну і необхідну допомогу”, - розповідають учасники гурту.

 

Текст пісні, спершу можна сприйняти за не дуже пристойну розмову перед статевим актом, з елементами фетишу та домінування. Приблизно так це і є, але діалог відбувається не між фізичними особами, а між складовими особистості кожного з нас.

Нашим "Я" - інтелектом, самоідентифікацією, уявленнями про себе, як особистості, і тим самим, тваринним "ВОНО". Це те що крокує за нами споконвіку, разом з еволюційними змінами - генетика, рефлекси, фобії.

 

Сингл "SORROW" доступний на усіх потокових сервісах світу, а відео доступне на YouTube-каналі гурту.

Додати коментар

Захисний код
Оновити