RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

ПАРАНОЯ КОХАННЯ: Гурт E’DANGE презентує нову відеороботу

Нова відеоробота гурту E’DANGE на пісню «ПАРАНОЯ». Пісня була презентована публіці навесні 2020 року.

 

«ПАРАНОЯ» пісня з глибоким змістом про те, що кохання до безтями не вигадка, а реальність і щасливий подарунок долі, який треба оберігати.

 

У нашому житті існує безліч різних прикладів, котрі підтверджують, що таке кохання живе у людських серцях. Воно як параноя і ти ніколи не знаєш чи це подарунок долі, чи справжнє випробування. Автори відеороботи показують, що навіть у нелегкі часи світової пандемії можна знайти розраду і підтримку у відносинах з коханою людиною. Кожна людина знайде в ній щось для себе, адже ніхто не хоче бути самотнім у цьому світі всі шукають свою особливу людину.

 

Справжнє кохання як параноя, як нав’язлива ідея. Коли ти закоханий нічого не можеш з цим зробити, постійно в голові й в серці одна людина. Коли ти закоханий, стає важливим лише одне почуття, хочеться постійно бути поряд, бачити, чути, відчувати свою другу половинку.

 

Твоя параноя - твоє кохання змушує розум зосереджуватись лише на одній людині. А який буде результат такої безмежної закоханості вирішувати вам самим.

Додати коментар

Захисний код
Оновити