RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

«То був просто секс»: IKSTINA зухвало прощається зі стосунками

Співачка IKSTINA презентує новий сексуальний сингл «Hola» з трилогії іспано-української історії кохання. Іспанський вайб та українська пристрасть - спекотна суміш саунду, яка підігріє ваш осінній настрій.

 

 

Дві попередні композиції співачки показують почуття двох людей з протилежних точок зору. Якщо в «Señorita» оспівується почуття хлопця до загадкової дівчини, в «Un Dos Tres» головна героїня стає заручницею кохання, яке вривається в життя “на раз, два, три”. Розв’язка історії настає у пісні, яка отримала назву «Hola». В ній дівчина прощається з відносинами, які не мають сенсу. Тим самим розставивши все на свої місця. «Hola» - пісня про простір, про сміливість, про вибір дівчини та про те, що яким би він не був, усі оточуючі мають з цим змиритись. 

 

«Бути поганою для когось – не страшно. Не страшно дозволити собі бути не завжди чемною. Особливо з тими, хто заслуговує на це. Ця пісня про дівочий драйв, про вміння жити в моменті і якщо більше не чіпляє - йти далі. Адже любов не грає соло», - розповідає IKSTINA.

 

Одразу після презентації пісні відбудуться зйомки музичного відео співачки на новий трек.

 

«На “Señorita” та “Un Dos Tres” були відзняті кліпи, адже візуальне сприйняття працює краще і допомагає зрозуміти ідею композиції. “Hola” - не виключення, саме цим кліпом я завершу цю іспанську трилогію та розпочну нову еру в історії IKSTINA», - додає співачка.

 

Нагадаємо,  нещодавно IKSTINA презентувала танцювальну версію свого пристрасного хіта «Señorita». Автором соковитого реміксу став український артист та саундпродюсер Eddie Feel.

Додати коментар

Захисний код
Оновити