RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Вокалістка гурту МАХА вийшла зі свого тіла під час зйомок кліпу

Український гурт МAХA презентує екранізацію нового синглу «Тут і там». Сингл увійде до нового міні-альбому гурту, який порадує меломанів, новим саундом сучасних музичних трендів. 

 

 

«Тут і там» - уособлення боротьби зі страхами та перепонами, які замикають нас зсередини на шляху до нашої мети.  Під час зйомок кліпуна знімальному майданчику фронтвумен гурту Марина Остапенкобула сконцентрована до такої міри, щона певний час вийшла зі свого тіла. Спостерігаючи за собою та командою зі сторони. Тим самим потойбічні сили немов натякнули, що використовувати навіть перероблений приворот у своїй пісні, це погана ідея.

 

«Іноді зі мною трапляються незрозумілі речі, я спокійнісінько можу вийти зі свого тіла та спостерігати за собою. Це траплялося до використання привороту в “Тут і там”. Тим самим, підсвідомо ставши моїм страхом. Страх - одне з випробування, яке руйнує нас зсередини. Те, як все це відбулося на зйомках кліпу, мене здивувало, оскільки ніколи не траплялося таким чином. Оскільки “Тут і там” про боротьбу зі своїми страхами на шляху до свободи - сподіваюсь, що саме на зйомках кліпу я очистилась від свого головного страху», - розповідає фронтвумен гурту, Марина Остапенко.

 

Головний меседж пісні: Допомогти розбити кожному слухачу свої ж перепони, подарувавши внутрішню свободу. Режисерами кліпу стали Владислав Харкуша та Фаїна Бекбулатова з KLEPAY KLIP PRODUCTION.

 

Нагадаємо, що сингл «Тут і там» було презентовано 21-го вересня. В пісні гурт використовує приворот, який було перероблено та адаптовано під головний меседж пісні.

Додати коментар

Захисний код
Оновити