RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Наодинці зі своїм коханням: Співачка Riya презентує новий ліричний кліп

Українська інді-поп співачка Riya презентує ліричний сингл «Листи». Для співачки це друга самостійна робота після припинення співпраці з продюсером.

 

 

«Листи» - це пісня про самотність.Про страх бути невзаємним, і водночас про сильну та чисту любов. Про відчуття неймовірної потреби в певній людині.

 

“Я написала її, коли відчувала сильну тугу за людиною, не знаючи, чи потрібна я їй і чи мої почуття взаємні. І сьогодні я наважилась випустити пісню у світ. Зараз ця пісня настільки ж актуальна для мене, як і тоді. Певно, ми постійно відчуваємо якусь долю самотності. Коли опиняємось наодинці зі своєю любов’ю, - розповідає Riya.

 

Разом з новим синглом «Листи» Riya презентує однойменний кліп, у якому показана історія переживань співачки. Танцівниця та її рухи - внутрішнє «я» героїні, все те, що вона приховує глибоко у серці. Тендітні почуття і самотність на фоні прекрасного, але часто жорстокого міста.

 

“У новому кліпі я хотіла передати щирі емоції того, наскільки сильно ми потребуємо взаємної любові, як боляче буває від усвідомлення, що твої почуття, можливо, нічого не значать для іншої людини”, - коментує Riya.

 

Пісня чекала на свій час кілька років. Ексклюзивна радіо прем’єра синглу «Листи» відбулася в етері програми #FutureHit радіостанції POWER FM.

Додати коментар

Захисний код
Оновити