RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Український гурт підняв тему простоти в сучасному світі

Український мультижанровий гурт OOZE презентує свій новий ЕР “Shivers”. Міні-альбом складається з 4-х пісень, які переливаються одна в одну, таким чином створюючи 21 хвилинну композицію без пауз.

 

 

“Shivers” - довга та відверта розмова без слів, після якої хочеться задуматися. З одного боку реліз покликаний підняти тему простоти в сучасному світі, коли тривалість композиції відштовхує слухача, а велика частина музикантів йде шляхом головного тренду 21 століття - спрощення. З іншого боку - показує, як зробити симфонію з чотирьох інструментів, при цьому захоплюючи свою увагу, створюючи ефект присутності на концерті.

 

“У самій назві міні-альбому ми заклали тонку інтерпретацію композиції, що наводить думку на еклектичність. На платівці “Shivers”, походження якої є імпровізація, доволі гармонійно (але не без дисонансів) поєднуються біполярні емоції й настрої у всіх 4-ох частинах композиції. В структуру якої поміщена одна гнучка лінія розвитку”, - розповідають учасники гурту OOZE.

 

На відміну від минулого релізу гурту OOZE, серед доріжок “Shivers”, можна почути скрипку. Композиція ніби описує таємничий вступ до апокаліпсиса, що змінюються святковим балом з танцями, саундтрек до сцени трагічного самогубства, після якого хочеться жити. Музичний стиль гурту знаходиться на периферії різних жанрових течій і в крайньому альбомі поєднує ембієнтове та симфонічне звучання, що по-новому формує саунд колективу.

 

“Емоцію пристрасті “Shivers” описує скрипка, якою майстерно володіє талановита Наталія Івасюк. Саме цей інструмент підкреслює чарівну атмосферу на платівці, яка викликає есхатологічний захват. Ірреальність всього, що відбувається і розвивається в нашому альбомі, підкреслюється потужними барабанними партіями, надаючи напористість та впевненість”, - доповнюють OOZE.

 

Гурт резюмує альбом ембієнтом, а комбінація всього вищесказаного про “Shivers”, під час прослуховування, залишає за собою враження, порівнянне із задоволенням на титрах улюбленого фільму.

 

Альбом “Shivers” випущений українським інді-лейблом RobustFellow Prods, створеним у 2013 році. На сьогодні RobustFellow Prods одна з головних видавничих платформ української андеграундної музики.

Додати коментар

Захисний код
Оновити