RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Музичний приворот свободи: Гурт МАХА презентує містичний сингл

Український гурт МAХA презентує новий україномовний сингл «Тут і там», який увійде до нового міні-альбому. Майбутній альбом гурту вбере у себе новий саунд сучасних музичних трендів. 

 

МAХA легко міксує стилі, вільно мислить та дає можливість для надзвукового польоту фантазії у світі музики. 

 

«Тут і там» - уособлення боротьби зі страхами та перепонами, які замикають нас зсередини на шляху до нашої мети. В бріджі пісні гурт використовує приворот, який було перероблено та адаптовано під головний меседж пісні: Допомогти розбити кожному слухачу свої ж перепони. Звільнити кожного від страхів, подарувавши внутрішню свободу та можливість гуляти “по воді й по вітрам”.

 

«Кожен з нас має власний генетичний код, який запрограмований на кожному етапі нашого життя “дарувати” нам різного роду випробування. Страх - одне з випробування, яке руйнує нас зсередини. Знайти правильну комбінацію коду в боротьбі з випробуваннями на нашому шляху - головна місія життя. “Тут і там” була написала саме з цією метою - налаштувати слухача вдихнути свободу та перемогти самого себе з середини», - розповідає фронтвумен гурту, Марина Остапенко.

 

Нагадаємо, нещодавно гурт презентував екранізацію своєї пісні «На глибинi». Сексуальність та кокетливість в пісні, викликає у закоханих бажання потонути один в одному.

Додати коментар

Захисний код
Оновити