RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Листи без адресата: В Україні набувають популярності пісні про листи

Українська pop-jazz співачка Христина Лугова презентує новий сингл «Листи». Пісні Христини потрапляють в рейтинг “300 нових пісень українською мовою” за версією Karabas Live, тримаюсь провідні позиції в музичних чартах та хіт-парадах. Символічно, що саме композиція «Листи» розпочинає новий етап співачки, після півторарічної паузи.

 

«Листи» - пісня роздум, про те, що все має відбуватися вчасно. Про листи, які ми дуже чекаємо. Оскільки, «листи», які запізнюються, можуть не знайти свого адресата. Тому, після років роздумів, відомий шведський стрінговий сервіс Spotify розпочав роботу в Україні саме тоді, коли українці вчасно зрозуміли, що необхідно підтримувати творців музики.

 

«Для кожного з нас важливе вчасно сказане добре слово, підтримка, дія та прояв любові. Вчасна відповідь та любов. Щаслива, що мої “Листи” після півторарічної перерви в релізах, нарешті будуть доставлені мої адресатам - моїм слухачам. Слухаємо мою першу сюжетну пісню і нехай всі життєві листи приходять вчасно», - розповідає Христина Лугова.

 

Сингл «Листи» - це, ліричний початок серії релізів в підтримку новому EP-альбому співачки, вихід якого запланований наприкінці серпня.

 

Нагадаємо, що крайній сингл співачки «Де та ясність» було презентовано 10-го грудня 2018 року. «Де та ясність» - пісня-запитання і звісно ж пісня-надія. Пісня про те, що неможливо розділити окремо чорне й біле. Часом не зрозуміло, що є чорне, а що біле. Який крок правильний, а який ні.

Додати коментар

Захисний код
Оновити