RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гучний Двіж: Sysuev презентує новий танцювальний сингл

Український артист Sysuev повертається з новим танцювальним синглом «Гучний Двіж», який ідеально впишеться у ваш плейлист.

 

 

Артист зізнався, що останні місяці присвятив ретельним дослідженням африканської музики й серйозно нею надихнувся. У новому синглі застосовано традиційні ударні інструменти, під які африканські племена стрибають біля багаття, щоб викликати дощ. У якості семплів чутно ритуальні вигуки шаманів та жінок, що танцюють під рівний африканський ритм і навіть бас, що йде з величезної шкіри звіра, натягнутої на дерев’яний каркас. У такий цікавий спосіб артист успішно розкриває музичну тему Африки й інтегрує її в українську танцювальну тусовку.

 

Сингл «Гучний Двіж» з’явився вчасно. Африканські танцювальні мотиви чіпляють і легко допоможуть забути про осінній дощ і хандру. До того ж Sysuev у тексті пісні застосував багато сучасного українського сленгу, щоб довести усім песимістам – українська мова у піснях звучить дуже стильно і трендово. 

 

«”Гучний Двіж” - це трек, якому не обов'язково бути популярним, щоб викликати танцювальний вайб у будь-якому залі світу. Це звук музичної лихоманки, який є всередині не тільки африканців, а й кожного з нас, українців. Послухайте, щоб упевнитись в цьому», - розповідає SYSUEV.

 

Візуальною підтримкою синглу виступає  яскравий анімаційний ролик від команди Steambot, режисери - Joel Dos Reis Viegas та Sébastien Larroudé.

Додати коментар

Захисний код
Оновити