RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Іммігрант з СРСР презентував фіт з хіт-мейкером чарту Billboard

Американський артист 28AV (Avatar Darko) дропнув спекотний хіп-хоп фіт «Banana». Трек об'єднав відразу декількох талановитих фрешменів з Сіетла - контрастний дует Souf Souf та фаворита американських хіт-парадів Lil Mosey. 

 

«Banana» - перший спільний хіп-хоп трек американських музикантів, разом з кліпом, заряджає енергійною вібрацією та освіжає яскравою візуальною картинкою, налаштовуючи на літній позитив.

 

28AV один з найколоритніших музичних відкриттів року - бувши іммігрантом з СРСР, він виріс в суворому районі Сіетла, оточений бандами, наркотиками та насильством. Музика стала його джерелом сили й способом втекти від агресії. У своїй творчості 28AV відкрито висловлює все накопичене та несказане, шляхом використання різних жанрів від гангста-репу до інтроспективної музики, а також музики, яка масово завоювала клуби й вечірки нової хвилі. 

 

Під псевдонімом Avatar Young Blaze музикант у 2004 році випустив свій перший мікстейп, присвятивши його близькому другу, засудженому до 16-річного тюремного ув’язнення. Через роки він розділив сцену з такими хіп-хоп легендами, як Bones Thugs & Harmony, Pusha T, Young Jezzy, Waka Flocka, Nipsey Hussle, а також випустив спільні роботи з Max B, Lil Wayne і Pressa. Змінивши сценічне ім'я на 28AV, музикант пішов в більш мелодійне звучання і продовжує творити з ще більшою віддачею, створюючи абсолютно інші проєкти, в яких вдало поєднуються поп, треп і дрілл.

 

Молодий, але вже впливовий артист Lil Mosey вперше об'єднався з 28AV. Музикант прийшов до великого успіху у 2017 році з проривним синглом «Pull Up», був в музичному топі Apple Music і має на рахунку два альбоми, в тому числі «Northsbest», який у 2018 році дебютував в Топ-30 Billboard. Хіт «Noticed» з цього альбому зарекомендував Lil Mosey, як неперевершеного хіт-мейкера, а пізніше його бенгер «Blueberry Faygo» знову підкорив Billboard.

 

Безтурботності звучанням релізу додають Souf Souf - хіп-хоп дует протилежностей, який складається з Shotta Pistol і G-Baby. Об'єднавши мелодійність G-Baby і чіткий стиль читки Shotta Pistol, музиканти випустили треки «Big Flip» і «SINNER», які надовго захопили увагу молоді в Сіетлі й міцно закріпили артистів на місцевій сцені.

 

Трек «Banana» був випущений молодим корейським хіп-хоп лейблом H1GHRMUSIC RECORDS Inc., заснованим Джеєм Парком у 2017 році. Лейбл займається пошуком, розвитком талановитих та творчих артистів з Сеула, Сіетла й інших міст. Використовуючи досвід в музичному продакшені та володіючи широкою міжнародною мережею, лейбл також займається створенням, розповсюдженням і просуванням музичного контенту своїх артистів на глобальному рівні. На рахунку лейбла такі імена як: Sik-K, pH-1, HAON, Woodie Gochild, Golden, BIG Naughty, GroovyRoom, WOOGIE, Cha Cha Malone, AV, Ted Park.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити