RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Український гурт JULINOZA підкорює Голлівуд

Відомий український гурт JULINOZA презентує свій новий сингл “Your Name”, виданий компанією Whale Dreams Entertainment, яка спеціалізується на голлівудському кіно-продакшені.

 

“Your Name” була написана для Євробачення. Це композиція-маніфест про самоідентифікацію особистості в нашому світі.

 

У пісні підняті важливі теми про права людей, гендерну ідентичність, самовідчуття в соціумі. Важливо відзначити, що композитор гурту JULINOZA - Юлі Запорожець не відносить себе до типових в нашій країні бінарних гендерних систем.

 

“Цією піснею я хочу донести слухачам, що існують також і інші бачення себе в соціумі. Наприклад, те, що особистість може не відносити себе до жіночого або чоловічого, і це абсолютно нормальне явище. Творець є безстатевою істотою, тому я не сприймаю своє визначення до жіночого гендеру. У багатьох країнах вже прийняті законопроєкти про третю стать саме для того, щоб кожна персона не була дискредитована і перебувала в гармонії з соціумом”, - коментує Юлі Запорожець.

 

Кожній істоті, яка з'являється на цій планеті дано священне ім'я, яке оберігає її протягом всього життя. Система, в якій ми живемо, іноді намагається знищити сакральну силу імені. У гонитві за статусом в суспільстві, з легкістю можна втратити себе в загальній системі моралі. Але ніколи не можна забувати про свою вищу мету, про те, як саме ти можеш бути корисним світу, створюючи щось прекрасне.

 

Композиція написана в пісенній формі. Аркова структура, варіаційна драматургія. В аранжуванні головну роль носить партія фортепіано, яка переплітається з імпресіоністичними педами у струнних. Постромантичний характер композиції підтримується оркестровою партією ударних. Маршовий біт приносить особливий світлий драматизм в трек. Текст пісні - суміш шістьох мов: англійська; українська; французька; іспанська; іврит; португальська, що несе характер об'єднання народів світу. Графіка в лірик-відео створена одеською художницею Катериною Кіртока. Особливість стилю відео в динаміці й експериментів в промальовуванні, кольорі та композиції.

 

Широку популярність гурт JULINOZA отримав після участі в таких телешоу, як: “Голос Країни”, “Нацвідбір Євробачення”, “Танці з зірками”. Музиканти представляли Україну на багатьох міжнародних фестивалях. Продюсер і композитор колективу Юлі Запорожець є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів (фортепіано, композиція, вокал), пише музику до фільмів, мультфільмів, мюзиклів, симфонічну і камерну неокласику.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити