RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Співачка Marcelle оголосила війну хейтерам

Сьогодні для більшості карантин, це чудовий спосіб відпочити від шуму свого міста. Але більшість представників українського шоу-бізу, не сидять без діла, збільшуючи свою онлайн присутність. Хтось щодня виходить в прямий ефір, хтось дає онлайн-концерти.

 

 

Українська співачка Marcelle пішла далі, підкорюючи український шоу-біз своїми соціальними текстами. Вже сьогодні Marcelle презентує свій другий сингл за місяць, який отримав назву «Піу-Піу».

«Піу-Піу» - соціальний трек про проблематику хейтерів, інтернет-булінгу, інтернет-сталкінгу від незнайомців та деколи навіть від знайомих людей, яка зараз надзвичайно загострилась під час ізоляції.

 

«Я тільки почала щось робити для українського шоу-бізнесу, але вже відчула на собі, як багато у нас заздрісних, злих та нещасних людей, які погрожують та виливають те, чим власне й наповнені. Зазвичай хейтери - це нікчемні невдахи, які займають найнижчу ланку в житті та не можуть нічого, окрім того, писати негатив талановитим та успішним людям. Є думка, що хейтери - це найбільші фанати. Я маю наміри боротися із цими невдахами, сьогодні словом, а завтра ділом. Таку токсичність, яка отруює людям життя, треба викорінити», - коментує Marcelle.


Нагадаємо, 11 квітня в день свого народження Marcelle презентувала соціальний трек «Не повинна» - про відсутність гендерної рівності в Україні.  Співачка має надію, що у найближчому майбутньому, ситуація щодо місця та позиції жінок у нашому суспільстві зміниться на більш адекватнішу.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити