RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Сексуальність та чуттєвість у дебютному кліпі проєкту SQUIRTEKS від музиканта ТНМК та засновника вечірок “Love Museum”

Новий музичний проєкт SQUIRTEKS презентує першу емоційну відеороботу на дебютний сингл “Tears”. У непрості часи, коли кожному з нас так не вистачає тактильності та обіймів один одного, “Tears” виступає маніфестом чуттєвості та тілесної естетики. 

 

 

“Потік емоцій, який ми відчуваємо — це чиста насолода. І тепер ми маємо спосіб поділитися нею з іншими! Переосмислення сексуальності, краси та естетики пронизують нашу творчість. Наші почуття до людей та захоплення, яке виникає внаслідок їх споглядання. Все це ви відчуєте у нашому матеріалі”, — привідкривають завісу таємничого електронного проєкту музиканти SQUIRTEKS

 

SQUIRTEKS — дует мультиінструменталіста, композитора, учасника гурту ТНМК (клавішні, труба) Олександра Шиманського та електронного музиканта, DJ-я, засновника музичних вечірок з романтичним еротизмом “Love Museum” - Максима Новікова.

 

“SQUIRTEKS для мене, - говорить Максим Новіков, - це музичне вираження дружби та любові до жінок, художнє втілення романтичних зустрічей, наповнених зрілими пошуками”.

 

“Ми товаришуємо понад 10 років, ходимо один до одного на концерти. Одного разу на вечірці вирішили щось “повигадувати”. Поєднати живий звук інструментів з електронною музикою. Це поєднання нас у творчості, з особистим музичним, життєвим та чуттєвим досвідом. Так ми створили SQUIRTEKS”, — розповідає Олександр Шиманський. 

 

Над лірикою “Tears” дует працював у колаборації з поетесою та філологинею Ольгою Ковальчук. За словами учасників гурту, саме її переосмислення реальних історій з життя Олександра та Максима додало пісні нових сенсів та підтекстів. Реліз дебютного міні-альбому гурт планує восени 2020. 

 

Режисером кліпу “Tears” виступив один з засновників SQUIRTEKS — Олександр Шиманський. 

 

 “Основна ідея кліпу — єдність у всіх її проявах. Єднання між людьми, які колись були у вашому житті з тими, які поруч зараз. Момент прийняття інших людей та досвідів у житті вашого партнера — це дуже важливо. Ревнощі здатні зруйнувати навіть найсильніший зв’язок між людьми”, — коментує відеороботу Олександр Шиманський. 

 

Залишайтеся вдома, пізнавайте власну чуттєвість та слідкуйте за головними новинами дуету SQUIRTEKS у соцмережах

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити