RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Повільно і чуттєво: Sysuev презентує новий сингл «Worth It»

Український артист Sysuev, переможець шоукейсу Kyiv Music Days у номінації «Вибір НСК Олімпійський» і проекту «Розкрутка» на телеканалі Music Box UA, презентує стильний і чуттєвий R&B сингл «Worth It».

 

Сингл записано спільно з талановитим кенійським виконавцем Wayren Flizzer. Sysuev познайомився з ним під час Instagram-стріму відомого співака The Weeknd, який послухавши пісні артистів власне і благословив їх на колаборацію.

 

«Над синглом “Worth It” ми працювали достатньо довго, проте воно було того варте, це чудово співпадає з його назвою. Коли Wayren надіслав мені свій куплет, я відразу зрозумів, наскільки ми з ним на одній музичній хвилі. Кожен з нас поділився особистим досвідом складних взаємин з колишніми дівчатами. Я отримав величезне задоволення від цієї співпраці і впевнений, що сингл має усі шанси стати одним з найкращих R&B треків цього року», - розповідає Sysuev.

 

Sysuev також повідомив, що  у квітні цього року планує реліз нового альбому “Mr.Worldwide”. На цей же час заплановано великий сольний концерт з приводу зазначеного релізу.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити