RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Проект KONDURAKIY презентує дебютний альбом #CHUESH

Перший в Україні музичний dancehall проект KONDURAKIY презентує свій дебютний альбом #CHUESH

 

Dancehall  - це ціла культура, яка включає в себе музику, танцювальний стиль, одяг, манеру поведінки. Dancehall розроблявся в 80-х на Ямайці як «раггамаффін». Музична структура з'явилася на основі реггі-ритму, але грається значно швидше.

 

«CHUESH» - це одна сюжетна лінія, довжиною в 8 якісних студійних історій, яка близька кожному слухачеві. Головним треком альбому, є трек «Хейтери», який висміює поведінку в сучасному суспільстві.

 


«Коли я поділилася в соціальних мережах ідеєю про те, що хочу записати альбом, і раптово з'явилося багато знайомих, з якими я вже дуже давно не спілкувалася. Кожен вважав своїм обов'язком повідомити мені, що це не моє, мені це не потрібно і так далі. Було багато людей, які хотіли за мене визначити мої мрії, бажання і навіть майбутнє. Треком «Хейтери» я намагалася донести людям, що не потрібно надягати маску, намагаючись позбутися своєї індивідуальності й відповідати очікуванням соціуму. Це не зробить нас щасливішими, а часто може навіть погубити», - розповідає фронтвумен проекту KONDURAKIY, Вікторія Кондуракій

 

Позбудьтесь своїх демонів, щоб бути на хвилі українського dancehall разом з проектом KONDURAKIY.

 

Альбом «CHUESH» доступний на усіх музичних платформах:

https://ffm.to/bww13zd

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити