RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт KARNA презентував кліп на пісню «Вітролом»

Вчора, 14-го березня гуцул-металісти з гурту KARNA презентували кліп на пісню «Вітролом» з альбому «Гуцулметал».

 

Це третя робота творчого тандему з режисером Віктором Скуратовським, який в якості кліпмейкера працював із гуртом Друга Ріка, Асією Ахат, Без Обмежень та іншими. Зйомки відбулися у 2018 році. Серед локацій були фестивалі Faine Misto, Бандерштат та передмістя Києва.

 

Своїми враженнями про зйомки кліпу та ідею діляться Влад Ярун та Олексій Шманьов:

 

«Ми хотіли щоб сюжет був максимально простий і не закручений, щоб у цьому відео були атрибути рок-н-ролл культури і лишився наш етнічний, національний колорит. Все так само як у музики KARNA. Меседж пісні так само як і Party на Прикарпаття, тільки іншими словами та картинками. Це друга пісня про нас усіх - людей контркультури. Людей, яких качають метал-ноти і які готові перевернути все до гори дном заради своєї музики, ідеї та життевого концепту! Ну мабуть всі вже чули про купу дублів зйомки цього під час фесту Файне Місто)) А в кліпі це лише коротка сторінка. Тепер, коли ми його випускаємо, то реально боїмося, що фани зберуться і просто приб'ють, як побачать десь на концерті. Короче тепер доведеться чемодани на руки і тікати одразу після кожного виступу», - розповідає гітарист та засновник гурту, Влад Ярун.

 

«Зйомки з Віктором Скуратовським це завжди особливий процес, якого чекаєш, як справжнього свята! Кожен раз самовдосконалення і професіоналізм! Цього разу перша локація це був фест Файне місто, де ми буквально задовбали людей «Вітроломом», який грали разів з 10 )) На зйомках інших локацій, які відбулися вже значно пізніше восени - мені дуже сподобалася лісова. Коли ми туди приїхали, я був шокований красою! То була справді казкова галявина. Там можна було б знімати «Володар кілець»! Запам‘яталося ще те, що під вітродуєм було дуже холодно і реально здувало з ніг! Листя, яке било по обличчю, а коли співав - потрапляло й до роту! І Володя - наш звукорежисер, який бігав і мішками збирав то листя! 10-20-30 мішків! І то все сипало і дуло на нас! Під час самих зйомок стало зрозуміло - це буде неймовірно крута робота, якою можна буде пишатися», - розповідає фронтмен гурту, Олексій Шманьов.

 

Так склалось, що 11 березня разом із виходом тизеру, український Гідпрометцентр оголосив штормове попередження по частині території України. УНІАН: https://bit.ly/2TKaSpL

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити