RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт НЕРВЫ презентував свій новий лонгплей

«Слэм и депрессия» - шостий за рахунком альбом гурту, куди увійшли одинадцять пісень в електронному звучанні, дві з яких - «Так как надо» та «Магнитные бури» - вже звучали на концертах гурту.

 

«”Слэм и депрессия” - це колаборація минулого з майбутнім. Це і нові треки, і старі, але в свіжій музичній обробці. Альбом ми записували на студії Vintage Records, а зводили в Києві на Bobina Records, там, де створювали свої перші альбоми та «Самый дорогой человек». Щоб отримати підсумкове фото на обкладинку, ми вирушили до Пітера. Приголомшливий фотограф - Агата Нігровська - зуміла втілити ідею у візуальну форму. Те, що ми зараз маємо - сто відсотків готовий, до дрібниць опрацьований матеріал, де кожна секунда плейлиста - робота всього 2018 року», - розповідає фронтмен гурту, Женя Мільковський.

 

 

Після виходу альбому, гурт НЕРВЫ відправиться в масштабний тур з концертами-презентаціями. У 2019-му році, гурт відвідає з концертами близько 100 міст Казахстану, Білорусі, України, Європи і не тільки. Крім цього, команда не втомлюється випускати сингли, знімати кліпи і створювати нову музику, перебуваючи на хвилі популярності ось уже 9 років. Підтвердження того, нещодавній реліз кліпу на пісню «Самый дорогой человек», завершення туру на підтримку минулого альбому і підведення підсумок релізу минулого року.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити