RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Нові пісні про головне: Макс Барских презентував альбом «7»

П'ятий повноформатний альбом «7» - це унікально-точний коктейль щирих, часом інтимних історій Макса Барских та повітряного звучання переосмислених 80-х. У новому музичному матеріалі артист не прагне зробити оберт назад, щоб дивувати, адже він точно знає, куди направляє кожну з семи мелодій - прямо в серце свого слухача.

 

Через годину після довгоочікуваної прем'єри, альбом Макса став #1 в семи країнах iTunes: Україна, Білорусь, Росія, Молдова, Латвія, Казахстан і Азербайджан.

 

«Створюючи пісню, я прагну говорити просто про глибокі речі. Збираючи воєдино альбом, я безжально відкидаю будь-яку пісню, яка порушує загальну тему діалогу. Тому, що музика - це діалог з моїм слухачем, який може і буде повторюватися багато разів протягом тривалого часу в абсолютно різних ситуаціях і настрої. В альбомі «7» я став ближче до своєї ідеальної формули «приємного прослуховування» і «до зустрічі очі в очі», - коментує прем'єру Барских.

 

Головний блокбастер року вже доступний на всіх цифрових майданчиках, а телевізійна версія шоу «7» - ексклюзивно на офіційному YouTube-каналі артиста.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити