RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Money Gun Family запускає YouTube-серіаліті

Все почалося в липні 2017 року, коли яскраві дебютанти Viu Viu підірвали мережу дебютним відео «Малонала». Стьобний кліп, знятий в антуражі спальних районів Троєщини став вірусним хітом того літа. А самі Viu Viu тут же потрапили в число найбільш перспективних поп-дуетів країни.

 

На цьому місці заведено говорити: подальша історія Viu Viu всім відома. Що ж, дещо ви почуєте вперше! Кліп «Малонала» став точкою відліку для народження цілого Всесвіту... Ні, не супергероїв. Майбутніх зірок української музики.

 

Viu Viu - це лише вершина айсберга. Або так: перший гучний реліз лейблу MoneyGunFamily. Боса лейбла звуть Саша Крижевич. Йому десь між 30 і 45 роками (точно не знає ніхто). За легендою Саша успішно справляється з кризою середнього віку, збираючи під дахом лейблу яскравих фрешменів, талановитих бітмейкерів і режисерів.

 

Крім Viu Viu в дружну сім'ю Money Gun входять артисти Ілля Підпільний, Валик Попсовий і сольно - MaksimDisney. Всі вони - ще на початку свого шляху. Тим цікавіше стежити за тим, як хлопці будуть боротися за увагу публіки.

 

Команда Money Gun вирішила піти далі і побудувати на цьому Челендж власне серіаліті MG Full House. Чи не перший подібний проект в історії українського шоу-бізнесу. Проект стартує з нульового випуску. Нові епізоди будуть виходити на каналі лейблу щотижня. Основні герої серіаліті - артисти та команда лейблу. У кадрі: бекстейдж музичної індустрії. Все так, як є насправді! Багато гумору, стьобу, жорсткі факапи, скандали, зйомки, студійні сесії та концерти. А ще - обов'язкові зіркові гості. Так, в першому випуску в кадр потрапляє Maruv. А в наступних епізодах нам обіцяють камео популярних українських і російських артистів.

 

Варто відзначити, що серіаліті - один з найпопулярніших світових трендів останніх років. Неймовірний успіх молодіжних проектів «Сімейка Осборнів» і «Сімейство Кардашьян» запустив хвилю серіаліті на будь-який смак. MG Full House продовжить цю традицію в Україні.

 

Саша Крижевич зазначає:

«Традиційні медіа не хочуть міняти свій формат і часом просто не помічають актуальних тенденцій в музиці або відео. Тому молоді артисти шукають нові способи, щоб достукатися до своєї аудиторії. Один з них - формат YouTube-серіаліті. Ми вирішили створити власну екосистему, всередині якої будуть рости й розвиватися артисти лейблу - від перших кроків до великої сцени. Глядач зможе спостерігати за цим в онлайн режимі. Ми створюємо максимально інтерактивний формат, одна з цілей якого, передати молоді важливий меседж: якщо сильно захотіти, будь-які твої мрії можуть стати реальністю!»

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити