RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

DETACH повернулися до СРСР

Гурт DETACH  екранізував ще одну пісню зі свого нового альбому «D.R.A.M.A», який побачив світ у листопаді минулого року.

 

Як і всі попередні відео, кліп «Captain Speaking» знімав фронтмен гурту, Олексій Веренчік. Не обійшлося без пригод, до яких хлопці з гурту DETACH, втім, уже давно звикли.

 

Вокаліст гурту професійно займається постпродакшном, у нього є своя компанія Headshot Studio. Олексій співпрацює з ТОП-режисером України Аланом Бадоєвим, західними артистами, такими як Linkin Park, Asking Alexandria, Fall Out Boy, Kelly Clarkson, Eminem, Azalia Banks.

 

Музиканти зізнаються, що це найбюджетніший кліп за всю історію гурту.

«Для того, щоб зняти дійсно хороший кліп, щоб це виглядало яскраво і видовищно, в більшості випадків потрібні чималі гроші. За тисячу доларів красиво не вийде. Я вклав в наші кліпи досить багато фінансів і в цей раз захотілося зробити щось дуже бюджетне і смішне. Вирішили повернутися в Радянський Союз і стати таким собі совковим бендом. Я взагалі дуже люблю тему СРСР, там маса прикольних ідей», - розповідає Олексій Веренчік.

 

Бюджет кліпу музиканти не розголошують, кажуть тільки, що жодна річ в кадрі не коштувала більше ніж двадцять гривень.

«Ми з нашим гітаристом Максом Стадником поїхали на секонд-хенд і набрали там прям дуже багато речей самих різних розмірів, кожна з яких не коштувала більше ніж двадцять гривень - принципово. А светр, який на мені - це взагалі светр мого баті. Знайшов у нього в старих речах і, до речі, ледве відвоював для зйомок, тому що, побачивши светр, батько вирішив, що хоче його носити. Ще в кадрі є справжні штани та туфлі з випускних вечорів нашого басиста Бублика! А його друг Єгор зі студії Вареники-Крученики Records притягнув нам купу раритетних мікрофонів - деякі були навіть 1969 року випуску, старі тарілки та ударну стійку. Намагалися максимально повернутися в справжні радянські роки», - згадує Олексій.

 

Відео «Captain Speaking» знімали на одній з київських студій - F2F (на якій знімали свою стару роботу «We Are Alive»). Робота над кліпом тривала лише кілька годин. В процесі постраждали туфлі бас-гітариста Руслана Войтовича.

«Коли ми закінчили, адміністратори запитали, що робити з горами радянських шмоток? Ми сказали, щоб викидали, спалювали, в загальному, як-то утилізували на свій розсуд. Потім виявилося, що разом з секонд-хендівської горою взуття незаплановано зникло і цілком собі хороше та улюблене взуття нашого бас-гітариста»

 

Через використання ненормативної лексики, в останній момент довелося монтувати нову версію відео.

«SMM-спеціалісти порекомендували створити версію з цензурою через жорсткі правила Youtube. Довелося швидко переробляти. Але ми не здивувалися. Насправді, більше боїмося випадків, коли спочатку все йде дуже добре - значить, десь чекає якась величезна підстава або несподіваний поворот», - сміється фронтмен гурту.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити