RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Український поп-рок гурт MARLEN екранізував пісню «Смiлива»

Український поп-рок гурт MARLEN екранізував пісню «Смiлива». Відвертий кліп, в якому поцілунок двох хлопців, піднімає таку актуальну зараз тему толерантності.

У своїх соціальних мережах гурт закликав всіх небайдужих ділитися відео з хештегом #сміливий або #смілива.

 

Це вже третій кліп MARLEN, що побачив світ цього році. Відео знімали в трьох локаціях - у фотостудії Studio 1, на 3d виставці Samskara і в Canadian Club, де часто виступає гурт. Режисером кліпу став Валентин Василенко, який також брав участь при створенні попередньої роботи гурту - «Променi».

 

«Іноді це трапляється: складаєш текст, а в голові вже складаються образи і картинки. Так і цього разу: я ще не закінчила саму пісню, але вже знала - в основі цього кліпу повинна бути історія хлопця, який може бути собою тільки вночі, а вдень змушений носити маску. Але ось він одного разу розуміє: досить боятися», - розповідає фронтвумен гурту, Яніна Жеман

 

MARLEN стверджують, що дане відео - це лакмусовий папірець, тест на внутрішню толерантність і терпимість до оточуючих. Якщо після перегляду хоч одна людина замислиться над своїм ставленням до представників ЛГБТ і взагалі над своїм рівнем толерантності - значить, все це не дарма.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити