RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Пес-супергерой відвідав перше в Києві «собаче» кафе

Головний герой українського фільму «Фокстер і Макс», пес-супергерой Фокстер в рамках свого проекту «Foxter Friendly Cafe» відвідав перший київський заклад для собак — «Pet Kaif». Кафе отримало особливу відзнаку від Фокстера.

 

«Перевіривши декілька київських ресторанів, ми почали шукати щось особливе та унікальне. «Pet Kaif» — це заклад виключно для домашніх улюбленців, створений мережею магазинів ZooBonus. Фокстер залишився в захваті», — розповіли організатори проекту. 

 

«Pet Kaif» — це перший та єдиний в Києві заклад, створений спеціально для домашніх улюбленців. Саме тому пес-ревізор з особливою пильністю перевірив атмосферу, інтер’єр таобслуговування кав’ярні. В кафе можна зустріти улюбленців відомих людей, які часто тут вони святкують дні народження та інші свята. В «Pet Kaif» відзначається особливим собачим меню, де можна знайти тортики, тістечка та різноманітні солодощі для чотирилапих. Все детально Фокстер розповів в своєму новому ролику:

 

«Foxter Friendly Cafe» — це спецпроект від українського собаки-влогера, головною метою якого є висвітлення київських кафе, які можна відвідувати з собаками. На сайті dogsfriendly.com.ua також розміщена інтерактивна карта, де можна знайти всі рекомендовані Фокстером кафе.


Фокстер – собака-супергерой, головний персонаж українського фантастичного фільму «Фокстер і Макс». Картина вийде в прокат найближчим часом, режисер  Анатолій Матешко.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити