RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Макс Барских презентував осінній сингл

У новому лірик-відео музиканта на пісню «Вспоминать» тисячі особистих історій слухачів об'єднані в один осінній спогад про кохання.

 

 «Вспоминать» - перший сингл з майбутнього альбому музиканта «7». Він присвячений семи почуттям, які його автор випробував за два роки, що минули з моменту релізу мультиплатинового альбому «Туманы».

 

«Вспоминать- це найчастіше фрагменти кращого, які залишаються після відносин. Я пам'ятаю тільки хороше і залишаю собі світлий портрет людини, яку любив. Вас чекає дуже відвертий альбом і він вже в дорозі», - говорить Макс Барских.

 

Дату релізу п'ятого лонг-плею музиканта, оголосить випускаючий лейбл. А live-презентація альбому «7» відбудеться 29 листопада в Київському Міжнародному Виставковому Центрі. Режисером грандіозного шоу виступає Алан Бадоєв.

 

Нагадаємо, альбом «Туманы» став одним з найуспішніших релізів в поп-музиці "нульових" - понад 25 мільйонів стрімів, платиновий статус, п'ять синглів номер один і понад 200 мільйонів переглядів на YouTube. Все це принесло Максу Барских статус найпопулярнішого артиста в радіоефірі СНД.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити