RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Riya влаштувала гарячі танці на машині

Українська інді-поп співачка і авторка пісень Riya представила кліп на пісню «Полюси» з дебютного альбому.

 

У цьому кліпі співачка показала себе з нового боку: артистка продемонструвала свій танцювальний запал разом з талановитою групою танцівників.

Знімальний процес тривав 15 годин у павільйоні в Києві. Через динамічні танці Рія навіть травмувала ноги, так що довелось скористатись медичним охолоджуючим спреєм.

 

«Для мене це були найцікавіші і найскладніші  на даний момент зйомки. Хореографію ми робили загалом за 7 годин репетицій, тож переді мною стала задача гідно виглядати поряд із професійними танцівниками. Ці зйомки однозначно зробили мене сильнішою», - ділиться враженнями виконавиця.

 

Для прихильників Ріі та й самої співачки кліп є відкриттям, виконавицю в такому амплуа не міг уявити ніхто, навіть сама Рія.

 

«Я в захваті від мого образу: він максимально підкреслює те, що я не тільки лірична чи романтична співачка, а й драйвова, сексуальна, зухвала. Я вдячна своїй команді за  можливість бути різною і за кайф від зйомок», - каже Рія.

 

До речі, уважні глядачі помітять у кліпі кілька «пасхалок» - закодованих меседжів.

Над кліпом працювала команда професіоналів.Режисером відео стала Інна Грабар, котра знімала кліпи для Наталіі Могилевської, Олі Цибульської, Alyosha та ін., один з кращих стилістів країни - Євген Кірієнко та відома хореограф Юлія Сахневич.

 

RIYA - представниця нової генерації української музики. Її девіз: музика без рамок та обмежень. Це авторський проект співачки та авторки пісень Валерії Наливайко,яка встигла показати себе на Національних відборах минулих років на Євробачення та Слов'янський базар. Проект розвивається з 2014 року.

 

RIYA яскраво вирізняється з-поміж інших представників нової української музики не лише незвичайним тембром,котрий неможливо спутати ні з чим. Музика RIYA - це поєднання смислових текстів, тембральних модуляцій та втілення дівочої чуттєвості і музичної експресії.

 

У 2016 році пісня «Паралелі» увійшла в топ-50 кращих українських пісень за версією каналу М2. У 2017 році співачка стає артистом продюсерської агенції Artist.ua і знімає відеокліп на пісню «Не боюсь» із відомими Manifest production. Згодом пісню «Не боюсь» медіа назвали однією з кращих композицій року.

«Полюси» - це 4 відеоробота співачки.

Восени планується вихід дебютного альбому.

 

 

Цим літом Рія активно фестивалила: виступала на Відеожарі у Києві, фестивалі повітряних куль у Луцьку, грандіозному фесті у Карпатах - Via Carpatia і на Zagata fest у Кам’янці-Подільському.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити