RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

НЕРВЫ згадали свої шкільні роки

Нещодавно світ побачив кліп гурту НЕРВЫ на пісню «Школа» з альбому «Самый дорогой», який музиканти презентували двома частинами у травні та грудні 2017 року. Це перша відеоробота гурту за останні три роки. Режисером кліпу виступив фронтмен гурту, Женя Мільковський.

 

«Ми вирішили знімати кліп на пісню «Школа» в школі. А ще позвали своїх слухачів. Ніякого сценарію не було: ми просто зібрались разом та почали імпровізувати. І наче нам непогано вдалось передати атмосферу шкільної перерви. А по суті ми просто потусовалися разом. Та заодно кліп відзняли», - розповідає Женя Мільковський

 

Композиція «Школа» присвячується всім, хто не ходить більше до школи! Це подарунок від гурту НЕРВЫ до випускного, спеціально для всіх колишніх школярів та майбутніх студентів.

 

У кліпі брали участь школярі різних класів, з різних шкіл. Спеціальні кастинги для участі в кліпі не проводились, на зйомку міг прийти будь-який бажаючий учень. А потім побачити себе в кадрі й похвалитися друзям.

 

Всього на декілька годин коридор і класи однієї з шкіл перетворилися на майданчик для зйомки,  який вмістив одну знімальну групу, музикантів з обладнанням, помічників та, звісно, головних гостей школи – учнів! Їх зібралось декілька сотень!

 

Нагадуємо, що вчора НЕРВЫ презентували свою вже п’яту студійну платівку «Самый Дорогой» в Одесі, а вже восени гурт продовжить своє турне Україною:

 

15 листопада - Київ - клуб ATLAS
16 листопада - Харків - клуб ЖАРА
17 листопада - Дніпро - РК
18 листопада - Полтава - Villa Крокоділа

Квитки вже у продажу на Concert.ua!

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити