RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Гурт НЕРВЫ випустив «Самый дорогой» альбом

«Самый дорогой» - п'ята студійна платівка українського рок-гурту НЕРВЫ. Альбом складається з двох частин: перша вийшла в травні минулого року, тепер настав час презентувати й другу.

 

«П'ятий альбом для нас став викликом і дався непросто. Але саме тому він і вийшов кращим, найдорожчим! За звучанням, за атмосферою запису, за єдиним духом гурту», - розповідає Євген Мільковський, лідер гурту НЕРВЫ.

 

«Самый дорогой. Часть 2» музиканти записували в Києві на студії Babina Records, де створювалися перші альбоми гурту на чолі з хітами «Кофе – мой друг», «Вороны» та іншими.

 

«Другу частину альбому ми писали влітку минулого року, там же були створені і перші альбоми гурту. До слова, коли ми писали «Кофе – мой друг», там були тільки одна кімната, стіл, стілець, комп і цегла. Це свого роду музичний рок-храм, притулок для тих, хто не втратив віру в живу музику. Саме там з'явився на світ гурт НЕРВЫ, і в цій енергії зародження гурту і трапився наш ре-юніон. Ми провели на студії два тижні, стирчали там кожен день з ранку до вечора, дуже щільно, відповідально і кропітливо поставилися до запису і досягли звучання, яким, нарешті, задоволені», - ділиться фронтмен гурту, Євген Мільковський.

 

За 8 років існування, НЕРВЫ встигли багато. За їх чоловічими плечима виступи на найбільших майданчиках, масштабних фестивалях і престижних музичних преміях - MTV EUROPE MUSIC AWARDS, OOPS! Choice Awards, МУЗ ТВ, Russian Music Box і Kid's Choice Awards від каналу Nickelodeon, де колектив так само відзначали нагородами: від «Прорив року» до «Кращий рок-гурт» і «Кращий гурт». А далі - більше і тільки краще!

 

В листопаді НЕРВЫ проїдуться містами України, в підтримку нового лонгплею:

15 листопада - Київ - клуб ATLAS
16 листопада - Харків - клуб ЖАРА
17 листопада - Дніпро - РК
18 листопада - Полтава - Villa Крокоділа

Квитки вже у продажу на Concert.ua!

 

НЕРВЫ три роки не давали концертів в Україні і тепер готові надолужити згаяний час! За двогодинну концертну програму ви почуєте всі композиції з двох частин альбому «Самый дорогой», а також старі добрі хіти гурту - «Кофе – мой друг», «Вороны», «Батареи» та інші.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити