RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ йдуть на рекорд - 33 концерти в турі з синглом Хочеш

На численні прохання, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вирішили продовжити тур на підтримку синглу #Хочеш з майбутнього альбому гурту, реліз якого заплановано на весну цього року.

 

Також, в програмі виступів - улюблені пісні з трьох студійних альбомів - “UNDERGROUND”, “ДИХАЮТОБОЮ” та “5хвилин”. В першій частині туру гурт дав 18 концертів, двічі завітавши до Львова.  А розпочався тур у вересні 2017-го в Лондоні, де гурт виступив вперше – на благодійному концерті у  Громадському Українському Центрі. У другій частині заплановано 15 концертів. До деяких міст музиканти завітають вперше, а в деякі приїдуть з цією програмою вдруге, – з концертами на біс. То ж, загалом в турі БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дасть 33 концерти, що стане рекордом для гурту!

 

Сингл #Хочеш було презентовано наживо 14 вересня 2017 року на акустичному концерті в Києві.

 

“Хочеш - пісня про почуття любові, закоханості, потреби в людині, яку кохаєш. В принципі, про стосунки між чоловіком і жінкою. Це кожному знайоме, або рано чи пізно стане знайомим. Багато кому зрозуміла ця тема. Хочеш вийшла надзвичайно ніжною. Після виходу “Тону” я якось читав, що це наша найніжніша пісня. А потім більш ніжною визнали “5 хвилин”. Тож Хочеш - наш третій рекорд по ніжності!Насолоджуйтесь! Мені здається, вона вам всім сподобається”, - коментує фронтмен гурту, Сергій Танчинець

 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошують на свої виступи усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання!

 

Графік туру

14 лютого Умань

23 лютого Краматорськ

24 лютого Сєвєродонецьк

26 лютого Суми

27 лютого Харків

8 березня Одеса

17 березня Запоріжжя

18 березня Маріуполь

20 березня Кременчук

21 березня Кривий Ріг

25 березня Херсон

26 березня Миколаїв

28 березня Кропивницький

29 березня Дніпро

30 березня Кам'янське

 

Квитки на концертиhttps://karabas.com/tours/bez-obmezhen-tour

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити