RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Dj NANA презентувала свою дебютну імідж-композицію - «Вибрации»

У серпні цього року одна з найбажаніших жінок України, екс-учасниця гурту Nikita, Dj NANA (Анастасія Кумейко) представила авторський сольний проект.

Всього за два місяці артистка встигла обзавестися армією шанувальників, виступити на найгучніших модних вечірках в Україні та закордоном, презентувати Dj-cет на одній сцені зі всесвітньо відомими діджеями.

 

Публіку Dj NANA підкорила унікальними перфомансами, які включають чотири складових: звук, рух, образ, аромат. Концепція проекту лягла в основу імідж-композиції «Вибрации». Завдяки м'якому вокалу, романтичним ритмам і електронному звучанню, артистка відкриває слухачеві свої фантазії і за допомогою музики, веде у світ вібрацій та хвилювань.

 

Пісня про кохання показала раніше зухвалу, відверту Dj NANA абсолютно в іншому світлі - як глибоку, мудру особистість, ніжну дівчину, яка готова подарувати коханій людині цілий всесвіт. Dj NANA впевнена, що якщо любов справжня - вона поглинає обох і забирає одночасно в нові простори й горизонти.


Автором слів, музики та аранжування дебютного треку став відомий композитор, музичний продюсер «Євробачення 2018» в Україні - Руслан Квінта. Записом і зведенням займався Віталій Телезін. Імідж-сингл «Вибрации» увійде до плейлисту Dj-сетів Нани.

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити