RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Подвійний реліз від Brunettes Shoot Blondes

Український гурт Brunettes Shoot Blondes, відомий світу креативними відео, презентує одночасно міні-альбом та кліп “HIPS”.

 Раніше відео “Knock Knock” від команди BSB на Facebook та YouTube зібрало більше 100 млн переглядів.

 

HIPS” – головний трек з одноіменного EP. Новий кліп – це стильна робота з незвичними деталями та цікавими персонажами. Підготовка до зйомки тривала кілька місяців, сам знімальний процес - дві доби. У павільоні під Києвом збудували декорацію, що імітувала 3D простір. У кліпі багато дивних героїв: голуб з полароїдом, рожеві собаки та літаючі акули. Безліч яскравих кольорів, аналогових музичних інструментів та модних гаджетів. Brunettes Shoot Blondes знову зняли кліп без залучення режисера. Все – від ідеї до фінального монтажу зробила команда BSB та їх партнери Family Production.

 

Андрій Ковальов, вокаліст BSB, про кліп “HIPS”:

"Цей кліп ми хотіли зробити трохи дивним. Тому шукали незвичні речі на блошиних ринках та купували щось цікаве у подорожах. Спеціально для відео в Берліні виготовили гітару, а аналогові інструменти та більшість предметів інтер'єру зробили власноруч. Також ми спекли торт у формі жіночих стегон, бо пісня має назву “hips” (англ. – стегна)”. 

Андрій Ковальов, вокаліст BSB, про міні-альбом “HIPS”:

"Найбільше уваги в цьому альбомі ми приділили аранжуванню, хотіли щоб вийшло цікаво. Ми використали незвичні звуки, щоб підкреслити тексти та розставити акценти. Наприклад, собачий гавкіт та клацання кубіка Рубіка. У підсумку ми маємо потужний за звуком та енергійний за настроєм альбом. Сподіваємося, що нашим слухачам сподобається. Для Brunettes Shoot Blondes це важлива робота, якою ми хочемо поділитися". 

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити