RT Plethora - шаблон joomla Продвижение

КультураРозділ для чоловіків

Макс Барских презентував документальний пластичний етюд про відносини з батьком

Проект «Февраль», режисерами якого виступили Алан Бадоєв і Стас Морозов, став справжнім одкровенням для шанувальників Макса Барских. Робота відкриває артиста з абсолютно іншого боку: стали зрозумілі ноти характеру Барских і те, що виховало в ньому такого закриту і одночасно чуттєву людину.

 

«Февраль» - це особиста історія артиста про затяжну зиму між двома людьми - батьком і сином, це повість про один метр до обіймів довжиною в 16 років. Але щоб подолати цю відстань, необхідно бути чесним, усвідомлювати, що любиш всупереч усьому.

 

Зйомки документального пластичного етюду проходили під час роботи над відеоматеріалом на пісню «Февраль», який Барских показав в однойменному номері свого шоу в Палаці спорту: дія в кадрі розгортається в реальному часі і відбувається в форматі «тут і зараз».

 

Спеціально для цього на знімальний майданчик був запрошений батько Макса Барских, з яким співак не спілкувався з 11 років: артист виріс в родині, де діти знали любов тільки матері.

 

«У перші хвилини зустрічі Макс зробив батькові чай і ввів його в курс справи - показав, як працювати на камеру. Усе розвивалося природно і спонтанно. Я імпровізував, відштовхуючись від двох героїв, постійно ускладнюючи їм завдання, зближуючи їх. І в якийсь момент в павільйоні відбулася магія - на перший план вийшли емоції. Не помітити їх було неможливо: вся група, затамувавши подих, спостерігала за тим, як двом рідним людям було складно довіритися і зробити перший крок один до одного», - ділиться враженнями Алан Бадоєв.

 

У цей момент і було записано інтерв'ю, яке розкрило всю глибину почуттів і переживань Макса Барских. За 10 років творчої кар'єри артиста, глядач вперше побачить його сльози, а на обличчі - дитячу розгубленість і біль.

 

«Ми зняли дуже особисту історію. Вона схожа на історії інших сімей. Такі випадки зустрічаються часто і вважаються нормою, але все ж вони дуже ранять. Мені б хотілося, щоб після перегляду глядач міг дати другий шанс і собі і тому, з ким давно не було зв'язку», - розповідає Макс Барских.

 

Документальний пластичний етюд «Февраль» став переломним у взаємовідносинах Барских і його батька, а відверте інтерв'ю допомогло розібратися у власних почуттях...

 

Наш Телеграм канал, підписуємось та смакуємо життя разом з SAVOR!

Додати коментар

Захисний код
Оновити